Banca Comerciala Romana este prima institutie de credit din Romania care a depasit 10.000 de POS-uri, anunta banca. Din cele peste 10.000 de POS-uri, circa 95% sunt instalate la mai mult de 7.000 de comercianti, iar restul sunt amplasate in unitatile
Banca Comerciala Romana este prima institutie de credit din Romania care a depasit 10.000 de POS-uri, anunta banca. Din cele peste 10.000 de POS-uri, circa 95% sunt instalate la mai mult de 7.000 de comercianti, iar restul sunt amplasate in unitatile BCR. Institutia de credit este lider pe piata cardurilor, cu aproape 2,2 milioane de carduri active. De asemenea, BCR are cea mai mare retea de bancomate din Romania, cu peste 1.300 de unitati. BCR, membra a grupului Erste Bank, gestioneaza active de peste 13 miliarde de euro, plasandu-se pe prima pozitie in topul national al celor mai mari institutii de credit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.