Asociatia Nationala a Dealerilor de Valori Mobiliare din Statele Unite a aplicat o amenda de 3 mil. dolari diviziei de servicii de investitii a institutiei americane Bank of America, acuzata ca nu a respectat o serie de reglementari impotriva spalari
Asociatia Nationala a Dealerilor de Valori Mobiliare din Statele Unite a aplicat o amenda de 3 mil. dolari diviziei de servicii de investitii a institutiei americane Bank of America, acuzata ca nu a respectat o serie de reglementari impotriva spalarii de bani, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Bank of America Investment Services nu a obtinut de la clienti toate informatiile necesare in legatura cu 34 de conturi cu grad ridicat de risc si nu a stabilit o relatie de comunicare adecvata cu compania-mama, care sa reprezinte o garantie pentru completarea corecta a rapoartelor de activitate suspectate ca ar include nereguli.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.