Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) lanseaza o licitatie-pilot pentru desemnarea furnizorului de serviciu universal intr-un numar de 50 de localitati din judetul Olt, care au mai putin de 400 de
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) lanseaza o licitatie-pilot pentru desemnarea furnizorului de serviciu universal intr-un numar de 50 de localitati din judetul Olt, care au mai putin de 400 de locuitori.
Companiile interesate urmeaza sa depuna oferte pentru instalarea de telefoane publice (cu acces la telefonia fixa si mobila, locala, nationala si internationala) in minimum 80% dintre acestea. La licitatie poate participa orice persoana care are, cumulativ, calitatea de furnizor de retele publice de comunicatii electronice si calitatea de furnizor de servicii de telefonie destinate publicului, a anuntat ANRCTI printr-un comunicat. Documentatia poate fi achizitionata, incepand de ieri, de la sediul ANRCTI, solicitarile de clarificari pot fi facute pana la 12 martie 2007, termenul-limita de depunere a ofertelor fiind 27 martie 2007, ora 16.00. Deschiderea ofertelor va avea loc a doua zi la ora 10.00, castigatorul fiind desemnat in maximum 30 de zile. Potrivit autoritatii, durata minima obligatorie de functionare a telefoanelor publice cu plata este de 4 ani, acestea urmand sa fie instalate in maximum 120 de zile de la data punerii la dispozitie a locatiei necesare instalarii echipamentelor.
In ceea ce priveste costul net inregistrat de fiecare furnizor de serviciu universal pentru achizitionarea, instalarea si operarea telefoanelor publice cu plata, acesta va fi compensat din fondul pentru serviciu universal, administrat de ANRCTI.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.