Retailerul olandez Spar a anuntat printr-un comunicat de presa ca planurile de extindere ale companiei pe piata autohtona prevad deschiderea a peste 20 de locatii anul acesta. Dupa ce in 2006 au fost inaugurate sapte supermarketuri si un hipermarket,
Retailerul olandez Spar a anuntat printr-un comunicat de presa ca planurile de extindere ale companiei pe piata autohtona prevad deschiderea a peste 20 de locatii anul acesta. Dupa ce in 2006 au fost inaugurate sapte supermarketuri si un hipermarket, toate in cea de-a doua jumatate a anului, pentru anul in curs Spar are 11 proiecte definitivate, dintre care cinci hipermarketuri si supermarketuri in Capitala. Investitia totala pentru 2007 a fost estimata la aproximativ 20 milioane euro.
Prima locatie unde va fi inaugurat anul acesta un magazin apartinand lantului Spar este Hateg. Deschiderea oficiala va avea loc la 1 martie, iar supermarketul va oferi o suprafata de 1.300 mp si un numar de 5.738 de articole, dintre care 35% produse proaspete. Spar promite ca va continua excelenta in serviciile asigurate clientilor sai.
Orasele vizate pentru acest an sunt, pe langa Hateg, Ramnicu Valcea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Oradea si Bucuresti, iar calendarul deschiderilor va fi conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se subliniaza in comunicat. Grupul olandez a fost fondat in 1932, iar "despar" este acronimul frazei "toti vor beneficia de pe urma cooperarii unite", principiu ce sta si astazi la baza filozofiei brandului. "Spar" inseamna "bradul de Craciun", a carui reprezentare este si sigla magazinelor. La nivel mondial, retailerul detine peste 15.000 de magazine in 34 de tari de pe 4 continente. Cifra de afaceri totala in 2005 a fost de 27,9 miliarde de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.