Actrita Katie Holmes nu isi poate gasi de lucru la Hollywood din cauza casatoriei cu Tom Cruise si a faptului ca acesta promoveaza intens religia scientologica, informeaza Mediafax. Actrita, in varsta de 28 de ani, are mari probleme in a-si relansa c
Actrita Katie Holmes nu isi poate gasi de lucru la Hollywood din cauza casatoriei cu Tom Cruise si a faptului ca acesta promoveaza intens religia scientologica, informeaza Mediafax. Actrita, in varsta de 28 de ani, are mari probleme in a-si relansa cariera intrerupta dupa ce a dat nastere copilului cuplului, Suri, si s-a casatorit cu Tom Cruise. Studiourile sunt ingrijorate din cauza publicitatii negative starnite de convertirea ei la religia scientologica si de declaratiile lui Cruise despre aceasta religie, care au inclus si un atac la adresa lui Brooke Shields dupa ce actrita a recunoscut ca ia calmante pentru a-si trata depresia postpartum. "Studiourile se tem de noul ei statut de vedeta de tabloid", a declarat un expert din industrie pentru Wall Street Journal. "Si asteptarile din partea ei au crescut dupa ce a devenit sotia lui Cruise. Staruri mai mari ca ea, precum Meg Ryan si Demi Moore, au avut dificultati in a-si relansa cariera dupa ce si-au luat cate o pauza", a adaugat acesta. Comportamentul lui Cruise a fost declarat factor de influentare a box office-ului, motiv pentru care acesta a fost dat afara de la Paramount, vara trecuta, dupa 14 ani de colaborare. Holmes nu a reusit sa incheie un contract pentru a aparea in continuarea filmului "Batman: Inceputuri", unde a avut rolul principal si a fost platita cu mai multe milioane de dolari, dar va juca intr-o comedie lejera, "Mad Money", alaturi de Queen Latifah, pentru care va primi un salariu de 250.000 de dolari, potrivit publicatiei Us Weekly. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.