PSD a anuntat ieri ca a terminat de elaborat actul de sesizare a Curtii Constitutionale privind suspendarea lui Traian Basescu. Social democratii sustin chiar si ca au suficiente voturi in Parlament pentru ca demersul sa fie unul reusit, ceea ce prob
PSD a anuntat ieri ca a terminat de elaborat actul de sesizare a Curtii Constitutionale privind suspendarea lui Traian Basescu. Social democratii sustin chiar si ca au suficiente voturi in Parlament pentru ca demersul sa fie unul reusit, ceea ce probabil ca deja a stirnit ingrijorare printre fanii* presedintelui, ei grabindu-se sa agate din nou pe peretii media portretul pesedistului corupt ce atenteaza la un presedinte-definitie a moralitatii. Orice actiune impotriva lui Basescu este de natura sa puna in pericol Romania si viitorul ei, spun fanii. La rece, lucrurile sint ceva mai simple. Dupa ce timp de doi ani a parut ca isi trateaza esecul din alegeri cu bromura, PSD-ului i-au picat mura in gura tevatura biletelului si preocuparile neferoase ale Cotroceniului, eveniment care i-a fortat pe Mircea Geoana&Co. sa-si justifice rolul pe scena politica. Adica sa faca opozitie. De aceea, tot ce se intimpla acum nu trebuie privit altfel decit ca pe o chestiune 100% democratica, ce nu are nici o legatura cu siguranta nationala, in conditiile in care prin aceasta sintagma nu se intelege somnul linistit al lui Traian Basescu.

*Fanii lui Basescu sint acei oameni care se raporteaza la presedinte ca la o femeie pe care o iubesc neconditionat. Chiar daca aud in tirg ca iubita mai calca si strimb, ei refuza macar sa conceapa ca o asemenea grozavie ar putea fi adevarata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.