Pentru care motive ar trebui sa asistam, in viitoarea campanie electorala a alegerilor europene, la spectacolul imund al listelor comune ale Aliantei? Daca tot e razboi, mergeti cu el, domnilor, pina la capat sa vedem care este per


Pentru care motive ar trebui sa asistam, in viitoarea campanie electorala a alegerilor europene, la spectacolul imund al listelor comune ale Aliantei? Daca tot e razboi, mergeti cu el, domnilor, pina la capat sa vedem care este perdant si care nu in aceasta inclestare fratricida. Ce este astazi Alianta altceva decit numele perfect ales al unei minciuni. Alianta este simbolul demagogiei absolute cu care ne-ati amagit pret de citeva luni cit v-ati despuiat mincinos prin mitinguri. Ar fi o nemaipomenita nerusinare nationala sa veniti in fata intregii tari, dupa atita zarva si razboaie nesfirsite, ca si cind totul este in regula in hardughia asta a voastra. Ar trebui sa va crape obrazul de rusine pentru ca ati propus public asa ceva. Cum anume veti aparea in fata electoratului la brat in perechi de felul Hasotti-Berceanu, Norica Nicolai-Emil Boc, Vasile Blaga-Ludovic Orban. Lipsa de minim respect fata de electorat a atins limita insuportabilului. Stau si incerc sa fiu cit mai obiectiv cu putinta. Am crezut si cred in valorile liberale si in civismul luminat, ma simt aproape de nevoile si necesitatile corectitudinilor politice moderate, nu-mi plac incruntatii, fundamentalistii, cei care hotarasc etic in numele esteticului, mincinosii sindicalizati care nu au curajul unei societati competitionale, asadar stau aproape de valorile liberale si neoliberale, numai ca nu vad legatura acestora cu Ludovic Orban, Nicolai, Melescanu, Hasotti, Radu Stroe. Mi le-au furat, fara sa creada in ele. Asta a fost cea dintii hotie prin demagogie. Celelalte au venit firesc si s-au varsat asemenea piraielor in riu si de acolo in fluviul celei mai mari demagogii a noului mileniu romanesc: Alianta D.A. O alianta care minte mut din sloganuri si afise ramase din vremea marelui dezmat de acum doi ani. Ni se spune de catre cei din PLD ca domnii de mai sus nu au dorit niciodata o asemenea alianta, s-au folosit de ea ca sa o sugrume acum. E clar asa, se vede cu ochiul liber ca nu exista contracandidati ai luptei impotriva Aliantei in interiorul PD pe masura celor mai sus pomeniti la care adaugam pe batrinul neica Radu Cimpeanu, tata mare al demagogiei nationale. Daca asa stau lucrurile, atunci pentru ce vor sa ne ia a doua oara partasi la propria lor imoralitate insuportabila si sa se prezinte impreuna sub numele urias al unei minciuni? Inca o data spun: ar trebui opriti cu hotarire! Raspunderea uriasa pentru aceasta apartine PD. Daca merg impreuna, certifica bataia de joc la adresa electoratului si deschid calea spre Parlamentul European candidatilor Razboinicului luminii care vor avea acolo interventii punctuale despre evolutia Stelei in Campionatul European.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.