Internationalul roman a anuntat ca este gata sa se transfere de la gruparea olandeza pentru a-si relansa cariera. Mitea a declarat ca nu mai intra in vederile antrenorului Henk Ten Kate, deoarece acesta foloseste jucatori care au fost adusi la Amster
Internationalul roman a anuntat ca este gata sa se transfere de la gruparea olandeza pentru a-si relansa cariera. Mitea a declarat ca nu mai intra in vederile antrenorului Henk Ten Kate, deoarece acesta foloseste jucatori care au fost adusi la Amsterdam la propunerea sa. Desi a revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon pentru cateva luni, Mitea a jucat in ultima perioada doar la echipa a doua. "Pe trei decembrie, anul trecut, am fost titular, am marcat un gol si am dat o pasa de gol. Dupa aceea, Ten Kate mi-a dat o lovitura sub centura si nu m-a mai folosit deloc. Am fost mai mult la echipa a doua. Cei de la Ajax se joaca acum cu cariera mea si vreau sa plec de aici la vara daca nu voi juca", a spus Mitea. "Vreau sa joc, pentru a reveni la echipa nationala a Romaniei. Pentru acest lucru, sunt gata sa renunt la Ajax, chiar daca mai am doi ani si jumatate de contract. Vreau sa stiu ce bani vor sa ceara pe mine, apoi o sa-mi caut echipa", a mai adaugat Mitea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.