In tara
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in centrul, nordul si estul tarii, unde, in prima parte a zilei, pe arii restranse va ploua slab. La munte, vor fi precipi
In tara
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in centrul, nordul si estul tarii, unde, in prima parte a zilei, pe arii restranse va ploua slab. La munte, vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari in estul si sudul tarii, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, cu cele mai ridicate valori in sud, iar cele minime intre -4 si 6 grade. In zonele joase, indeosebi din vest si centru, temporar va fi ceata.
Prognoza pentru Bucuresti
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul moderat. Temperatura maxima va fi de 16-17 grade, iar cea minima de 3-5 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.