Galateanul ramine invincibil, victoria in fata lui Tatevosian aducindu-i cel de-al 19-lea succes consecutiv din tot atitea meciuri.

Pugilistul Lucian Bute a pornit cu dreptul campania la finalul careia doreste sa-si treaca in palmares titlul suprem la categoria supermijlocie. Victoria obtinuta in fata rusului Serghei Tatevosian la finalul celor 12 runde, prin decizia unanima a arbitrilor, a aratat ca boxerul roman are maturitatea si experienta de a se numara printre challengerii la titlul mondial. Incurajat continuu de-a lungul confruntarii de catre cei 9.087 de spectatori aflati la Centre Bell din Montreal, „Mister KO" a obtinut cel de-al treilea succes la puncte din cariera de profesionist. „A fost un meci greu pe care l-am controlat in totalitate. Sint multumit de felul in care au decurs lucrurile acolo in ring, pentru ca am invatat foarte multe lucruri, am capatat experienta si mai multa incredere in mine", a declarat acesta.

Galateanul si-a pastrat astfel si titlul intercontinental WBO pe care il pusese in joc. Desi pentru urmatorul meci managerul romanului, Stephane Larouche, l-ar dori ca adversar pe danezul Mikkel Kessler, detinatorul centurilor WBC si WBA la supermijlocie, canadianul s-a aratat totusi sceptic fata de posibilitatea aranjarii unui meci intre cei doi. Intr-o alta partida, la categoria usoara, Ionut „Jo Jo" Dan a trecut prin KO de Christopher Henry, ajungind astfel la cea de-a 16-a reusita la profesionisti.