Presedintele PD, Emil Boc, a fost sambata seara, la Carrefour Baneasa, de unde si-a cumparat asternuturi si perne.
In jurul orei 22.00, in fata uneia dintre intrarile hypermarketului a oprit un Mercedes negru, cu numarul de inmatriculare
Presedintele PD, Emil Boc, a fost sambata seara, la Carrefour Baneasa, de unde si-a cumparat asternuturi si perne.
In jurul orei 22.00, in fata uneia dintre intrarile hypermarketului a oprit un Mercedes negru, cu numarul de inmatriculare B-05-PDD. Imbracat in camasa alba si cu cravata rosie, din masina de lux a coborat primarul municipiului Cluj, Emil Boc. Surprinzator, in loc sa duca limuzina in parcare, soferul a aprins luminile de avarie si si-a urmat seful in interior, fara sa tina cont ca putea bloca circulatia in zona. Dupa cateva zeci de minute, soferul a iesit din magazin, transportand asternuturi pentru pat, o pilota si doua perne. La scurt timp, a sosit si Emil Boc care nu a fost bagat in seama de nimeni. De ce s-a hotarat Boc sa faca asemenea cumparaturi, sambata, la ora 22.00, ramane un mister. Nu este exclus ca primarul Clujului sa se mute in Bucuresti, lasandu-i astfel de izbeliste pe cei care l-au ales. Interesant este si ca, potrivit Parchetului General, Emil Boc e, in momentul de fata, martor in dosarul Gazeta "ca urmare a unor indicii cu privire la faptul ca membrii grupului infractional au exercitat presiuni asupra sa cu scopul de a-l determina sa incheie sau sa faciliteze incheierea unor contracte de publicitate cu Primaria Cluj". Recent, presa a publicat stenograma unei inregistrari in care unul dintre inculpati ii cere lui Boc sa il ajute sa obtina spatiu publicitar in statiile de transport in comun. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.