Campioana baschetului masculin romanesc continua sa defileze in Divizia A, punandu-si la colt adversarele etapa de etapa. Sambata, in Sala Floreasca, a fost randul ocupantei locului secund Dinamo-Gealan sa simta forta de joc a ploiestenilor, care s-
Campioana baschetului masculin romanesc continua sa defileze in Divizia A, punandu-si la colt adversarele etapa de etapa. Sambata, in Sala Floreasca, a fost randul ocupantei locului secund Dinamo-Gealan sa simta forta de joc a ploiestenilor, care s-au impus mai lejer decat o arata scorul final, gratie evolutiei de exceptie a pivotului Obradovic (36 p), un jucator de top european, dar si a cuplului romano-american format din Elliot (26 p) si Carutasu (7 p). Tinuti in priza doar de veteranul Markovic (33 p), ros-albii s-au trezit la viata in ultima parte si au revenit pe tabela prin reusitele lui Popa (10 p), dar greselile si ratarile din ultimul minut le-au irosit rapid sperantele de victorie. Si daca spectacolul sportiv a fost la inaltime, nu acelasi lucru il putem spune despre arbitrii Banica, Ciulin si Potra, care au starnit amuzament in tribune prin decizii ciudate, dar mai ales prin nesanctionarea disciplinara a bancilor. Si ca totul sa se transforme in circ, antrenorului Jojic i s-a tot permis sa patrunda in spatiul de joc pentru a-si incuraja elevii, in vreme ce arbitrii incercau pe rand, functie de faza, sa-l ocoleasca pe tehnician. "Nu cred ca e adevarat ce vad! E inadmisibil, iar FRB trebuie sa ia masuri", a spus suparat la final comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu. Iata si celelalte rezultate: Gaz Medias - CSU Sibiu 74-72, Rapid - BC Tg. Mures 83-86, CS Otopeni - BC Rm. Valcea 112-98, Elba - "U" Cluj 70-66, CSU Brasov - BCM Pitesti 66-86, West Petrom Arad - CSM Oradea 70-95. In urma succesului din Capitala, CSU Ploiesti conduce detasat, cu 32 p, urmata de Dinamo-Gealan, cu 27 p, si de Elba Timisoara, cu 26 p.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.