Nu stiu de ce, dar toata agitatiunea asta imi evoca titlul de neuitat al unei brosurici aparuta in anii '80 la Editura Ceres: "Am taiat porcul. Cum il preparam?" Taierea porcului, dupa cum se poate vedea, era data ca fapt implinit, accentul cazand pe preparare. Sa nu pateasca PSD&comp. precum un unchi al meu din Maramures, care dupa ce si-a cumparat cartulia, a descoperit in dimineata de Ignat ca porcul ii fugise din cotet.
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Se vor scumpi produsele Sabon din cauza războiului din Fâșia Gaza? Răspunsul...
Sursa: retail.ro
-
Construind poduri, nu ziduri: Ghid pentru a dezvolta relații sănătoase
Sursa: garbo.ro
-
#GreenEnergy4Everyone – Claudiu Butacu: informarea, soluția pentru prosumatori
Sursa: green.start-up.ro
-
Digital Banking Scorecard: Digitalizarea versus nevoile clienților
Sursa: futurebanking.ro
-
Atplay, locul care arată că poți să educi copiii prin tehnologie și jocuri
Sursa: start-up.ro
-
Studiu: Inflația și taxele mărite, principalele cauze ale problemelor din retail
Sursa: wall-street.ro
-
Irina Fodor, mesaj acid pentru foștii jurați Chefi la cuțite: Nu am scăzut...
Sursa: kudika.ro