Departe de cozile interminabile pentru meciurile din Liga Campionilor, suporterii Stelei au inceput de ieri sa-si procure bilete pentru partida din saisprezecimile Cupei UEFA, contra Sevillei. La ora 12.00, cind s-au deschis casele de la stadionul Gh
Departe de cozile interminabile pentru meciurile din Liga Campionilor, suporterii Stelei au inceput de ieri sa-si procure bilete pentru partida din saisprezecimile Cupei UEFA, contra Sevillei. La ora 12.00, cind s-au deschis casele de la stadionul Ghencea, aproximativ 50 de abonati isi asteptau rindul la coada. Mai putin norocosi au fost fanii care doreau tichete la peluze si la tribuna a II-a, intrucit casele destinate pentru aceste sectoare s-au deschis cu o intirziere de aproximativ o ora si jumatate. Pina pe 31 ianuarie, Steaua va vinde bilete exclusiv abonatilor, din februarie casele urmind sa fie deschise pentru toti suporterii. Altfel, ieri, mijlocasul Florin Lovin a plecat, impreuna cu impresarul Dumitru Tudor, in Turcia, pentru a semna cu o formatie ruseasca, tinuta inca secreta. In cazul materializarii vreunui transfer, Steaua ar urma sa incaseze o suma intre 500.000 si 600.000 de euro. Ros-albastrii urmaresc in schimb un inlocuitor pentru Dica, a carui accidentare il va tine departe de stadion timp de sase luni, pe lista fiind Florin Cernat, dar si Razvan Cocis. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.