Nalbandian a fost rautacios cu iubita sa la parada pinguinilor si a fost eliminat de Haas.

Teoretic, David Nalbandian ar fi trebuit sa se opreasca in sferturile de finala ale Australian Open, statutul sau de al 8-lea favorit impunind a
Nalbandian a fost rautacios cu iubita sa la parada pinguinilor si a fost eliminat de Haas.

Teoretic, David Nalbandian ar fi trebuit sa se opreasca in sferturile de finala ale Australian Open, statutul sau de al 8-lea favorit impunind acest lucru. A fost oprit insa in optimi, de catre Tommy Haas (nr. 12), intr-una dintre surprizele de ieri ale turneului (6-4, 3-6, 2-6, 3-6). Argentinianul ramine cu 80.000 de dolari si cu amintirea unei seri de duminica petrecute pe Philipp Island, unde alaturi de prietena sa, Maria Victoria, a asistat la celebra parada a pinguinilor, in care cei mai mici pinguini din lume (au doar 33 cm) merg la culcare. Tot aici el a fost surprins raspunzindu-i rautacios iubitei sale, la o rugaminte de a-i lua un pinguin ca animal de companie. A doua zi el a trebuit sa-si faca bagajele, alaturi de alti sapte jucatori si jucatoare eliminati in optimile turneului. Dintre baieti au mai pierdut nr. 5, James Blake (la nr. 10, Fernando Gonzalez), si nr. 13, Tomas Berdych (la nr. 3, Nikolai Davidenko). Astazi sint programate primele sferturi de finala, la masculin jucindu-se partidele Mardy Fish - Andy Roddick (nr. 6) si Roger Federer (nr. 1) - Tomy Robredo (nr. 7), iar la fete Serena Williams - Shahar Peer (nr. 16) si Nicole Vaidisova (nr. 10) - Lucie Safarova.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.