Patruleasa a fost adusa cu un transportor-amfibie pentru a sustine Steaua.

In etapa a doua a Superligii Nationale de hochei, disputata in acest weekend la Bucuresti, HC Csikszereda a dat de furca detinatoarei titlului, Steaua. In primul
Patruleasa a fost adusa cu un transportor-amfibie pentru a sustine Steaua.

In etapa a doua a Superligii Nationale de hochei, disputata in acest weekend la Bucuresti, HC Csikszereda a dat de furca detinatoarei titlului, Steaua. In primul meci al dublei, stelistii s-au vazut condusi inca din prima repriza cu 2-0, reusind egalarea abia spre finalul reprizei a doua, scorul de 2-2 fiind si cel final. Sustinuti din tribune de catre vedeta de televiziune Simona Patruleasa, care si-a facut intrarea pe gheata intr-un transportor amfibiu, stelistii au obtinut in cea de-a doua partida o victorie mult mai grea decit o arata scorul, 4-0. In cealalta intilnire a grupei, Sport Club Miercurea-Ciuc a inregistrat doua victorii in fata Progymului: 5-4 si 9-4. (M.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.