Olaroiu pune accidentarile de la Steaua pe seama uzurii din ultimele sezoane si cauta un atacant de valoare. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat simbata seara, la intoarcerea echipei din stagiul de pregatire din Italia, ca este posibil ca formatia sa sa-l inlocuiasca pe Dica cu un fotbalist nou, daca in urma artroscopiei de astazi se decide ca decarul Stelei va fi operat. „Imi pare rau ca Dica s-a accidentat, pentru ca avea si o motivatie speciala. El este motivat si acum si mi-a spus ca vrea sa revina cit mai repede, dar noi nu avem de unde sa stim cit va sta pe tusa. Vom incerca sa gasim solutii si fara Dica, dar orice jucator este important la Steaua. Am spus ca Steaua e dependenta de Dica la momentul respectiv. Am incercat si cu Sion si o vom face si in continuare. In cazul in care se transfera Dica ce faceam? Nu mergeam mai departe? Avem oarece experienta. Ne-am mai intilnit cu astfel de probleme, s-a intimplat si cu Radoi in vara si sintem oarecum obisnuiti." Dica a suferit o entorsa la genunchiul drept si o leziune partiala a ligamentului incrucisat anterior in primul meci disputat de Steaua in 2007, amicalul cu Siena Primavera, si va mai fi astazi supus unui nou set de analize.

Accidentari scapate de sub control

Tehnicianul stelist a pus accidentarile jucatorilor sai pe seama uzurii provocate de numarul mare de meciuri jucate in ultimele sezoane: „Sint accidentari pe care nu le poti controla. Vedeti loviturile primite de Nesu, Oprita sau Iacob. Iar la Andrey e greu de vorbit pentru ca s-a antrenat doar sase minute cu noi. Am inteles ca se discuta de medicatie, de fel si fel de prostii, dar la Andrey ce problema era? Ca in sase minute nici nu apucasem sa ne cunoastem. Uzura isi spune cuvintul", a comentat Olaroiu.

Baza se muta in Cipru

Urmatorul stagiu de pregatire a Stelei se va desfasura intre 23 ianuarie si 6 februarie, in Cipru. Steaua se va intilni pe 26 ianuarie cu echipa letona Metalurgs Liepajas, locul 2 in campionat, pe 28 sau 29 cu formatia elvetiana FC Aarau, pe 1 februarie va disputa un meci amical cu campioana Poloniei, Legia Varsovia, iar ultimul meci va fi tot impotriva unei grupari poloneze, Korona Kielce. Pe 7 februarie, delegatia Stelei se va deplasa la Tiraspol pentru un meci amical cu echipa nationala a Republicii Moldova.

Mutu: „Prea multe vorbe despre Dica" Atacantul Adrian Mutu a declarat ca i-ar placea sa joace alaturi de Dica la Fiorentina, insa considera ca in ultima perioada se vorbeste prea mult despre el: „Dica este prietenul meu, mi-ar placea sa joc alaturi de el pentru ca este un fotbalist bun care ar putea juca la orice echipa din Italia. Dar se vorbeste prea mult despre Dica, iar aceste zvonuri legate de un transfer al sau i-ar putea afecta pregatirea in vederea meciurilor urmatoare pe care le va disputa cu Steaua".