O stire de care am uitat saptamina trecuta este aceea ca un hacker i-a spart site-ul lui Marian Vanghelie, www.vanghelie.ro, site folosit in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Dincolo de faptul ca nu inteleg ce a fost in capul lui Vanghel
O stire de care am uitat saptamina trecuta este aceea ca un hacker i-a spart site-ul lui Marian Vanghelie, www.vanghelie.ro, site folosit in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Dincolo de faptul ca nu inteleg ce a fost in capul lui Vanghelie cind si-a facut site, probabil ca a vrut sa se dea mare printre alegatorii sai din sectorul 5, am o problema cu hackerul. Trebuie sa spun ca autorul atacului, care semneaza cu numele NADER_ES8, ori este strain si habar n-are cine este Vanghelie, ori n-are pic de imaginatie. El s-a multumit doar sa adauge o imagine cu un cap de mort si un mesaj: "You Think Network Security is funny". Sa fim seriosi! Sa-i spargi site-ul primarului care este si sa nu bagi in peisaj niste almanahe, doua-trei virgule intre subiect si predicat sau macar un maimutoi implementat e de neiertat. Nimeni n-ar fi putut sa spuna ca ar fi fost ceva deplasat, intrucit nu era decit o actiune de revenire la realitate. Nu de alta, dar ieri, daca tot am navigat printre proiectele de viitor ale lui Vanghelie si prin albumul sau cu realizari, mi s-a parut ca lecturez o povestire SF, in care personajul principal este o combinatie de Bill Gates, Iancu Jianu, Einstein, Maica Tereza, Patapievici si un pic de Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.