Atacantul roman Daniel Pancu a inscris un gol pentru Bursaspor, dar nu a impiedicat infringerea echipei, 2-4 in fata gruparii Kayseri Erciyesspor, si eliminarea din Cupa Turciei. Fostul rapidist a intrat pe teren in minutul 46 si a


Atacantul roman Daniel Pancu a inscris un gol pentru Bursaspor, dar nu a impiedicat infringerea echipei, 2-4 in fata gruparii Kayseri Erciyesspor, si eliminarea din Cupa Turciei. Fostul rapidist a intrat pe teren in minutul 46 si a marcat in minutul 84, din lovitura libera. Formatia romanului Giani Kirita, Gaziantepspor, a acces in sferturile de finala ale Cupei Turciei, dupa victoria cu 1-0 in fata gruparii Sivasspor. In Cipru, fosta formatie a lui Ioan Andone, Omonia Nicosia, a spulberat-o pe Aris Limassol, cu scorul de 4-1. Golul de onoare a fost marcat de fostul dinamovist Adrian Mihalcea, in minutul 72. In Germania, Laurentiu Reghecampf a marcat din nou pentru Alemannia Aachen, de aceasta data intr-un amical contra formatiei de liga secunda - Pasching.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.