Aderarea din noaptea de Revelion a avut, asa cum si era de asteptat, consistenta sa doza de frivolitate specific balcanica si a provocat erectii blegi in cateva creiere buboase. De exemplu, l-am auzit pe presedintele LPF, Mitica Dragomir, afirmand ca
Aderarea din noaptea de Revelion a avut, asa cum si era de asteptat, consistenta sa doza de frivolitate specific balcanica si a provocat erectii blegi in cateva creiere buboase. De exemplu, l-am auzit pe presedintele LPF, Mitica Dragomir, afirmand ca intrarea in UE e cum nu se poate mai buna pentru fotbalistul romanesc, care ar putea evolua fara oprelisti la orice echipa de pe continent, dar cam nasoala pentru campionatul intern, care-si va pierde rapid cei mai valorosi jucatori. Ce spui, teteo? Cum se numea povestea aceea a lui Creanga cu drobul de sare? "Prostia omeneasca", parca. Au trecut, iata, trei saptamani de cand furam bagati in UE, insa canci interes pentru jucatorii nostri din partea gruparilor vestice, in ciuda statutului privilegiat pe care cica l-a fi capatat. Ba dimpotriva chiar, se observa ca acestia incep sa fie trimisi pe acasa tocmai cand obtinusera si ei titlul de comunitari, cel de care se cramponau atunci cand erau uitati cu trimestrele pe banca de rezerve sau chiar in vestiar, cum s-a intamplat recent cu fostul portar Lobont, care zice ca s-a intors in Romania pentru a fi aproape de cei dragi. Pana pe la finalul lui decembrie auzeam pe la toate jurnalele de stiri cum toti maharii Europei se gatuiesc pentru Dica, Banel, Niculescu s.a., dara cand devenira europeni sadea nu mai sunt jinduiti de nimeni, nici macar de echipe ponosite. Ei, si cum isi facea Dragomir griji cu exodul spre vest al spumei tarisoarei nostre fotbalistice, ne pomeniram ca adevarata problema cu extracominitarii este la noi acasa, unde exista duium de jucatori adusi de soarta de prin Africa, America de Sud, Australia si Asia. Insa cum ar fi putut presedintii nostri de club sa ia acest lucru in calcul, desi erau anuntati din timp, cand ei nu stiau nici macar data la care se reia campionatul? Apropo de acest lucru, ca si de titlul acelei povesti a lui Creanga, se pare ca cel mai linistit conducator din fotbalul nostru este Adrian Mititelu andos Universitatea Craiova, care are in lot patru jucatori din Australia, tara pentru care poate sa parieze oricat ca este membra a Uniunii Europene, pentru ca asa i-a spus lui Dinel Staicu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.