Ieri am facut pariu cu Pavel Lucescu, care, pe linga faptul ca se ocupa de zona de politica a ziarului, se mai pricepe si la studii sociologice. Ramasagul are drept miza o bere si se refera la procentele lui Traian Basescu din sondajele care vor urma
Ieri am facut pariu cu Pavel Lucescu, care, pe linga faptul ca se ocupa de zona de politica a ziarului, se mai pricepe si la studii sociologice. Ramasagul are drept miza o bere si se refera la procentele lui Traian Basescu din sondajele care vor urma afacerii cu biletelul. Colegul Lucescu spune ca Basescu va scadea, in timp ce eu cred ca va ramine la acelasi nivel sau chiar va mai creste. Parerea lui Pavel este ca romanii vor percepe intregul scandal ca pe o scufundare a sfintului de la Cotroceni in mocirla. Parerea mea este ca si pina acum tot in mocirla a fost, iar romanilor le place pamintul amestecat cu apa cind vine vorba despre politica, mai ales daca se adauga si citiva stropi de singe. Singurii simpatizanti pe care i-ar putea pierde Basescu sint aceia care cred in prietenie si se gindesc la acest scandal si ca la o tradare. De altfel, toti apropiatii sai politici ar trebui sa aiba grija de acum inainte. Stolojan, Turcan, Stoica, Boc, Videanu si restul amicilor presedintelui sa se gindeasca de doua ori inainte de a deschide gura, de a-i scrie un biletel, e-mail sau SMS.

Dar ce zic eu aici de amicii politici, chiar si chelnerii de la Golden Blitz sa fie foarte atenti la notele de plata, cind le scriu, daca le scriu. Nu se stie niciodata cind interesul national al lui Basescu va cere ca ei sa fie aruncati peste bord.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.