Cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, se pregateste sa paraseasca Los Angeles-ul pentru a se muta la New Orleans, devastat de uraganul Katrina in august 2005. Apropiatii cuplului spun ca mutarea lor are legatura cu do
Cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, se pregateste sa paraseasca Los Angeles-ul pentru a se muta la New Orleans, devastat de uraganul Katrina in august 2005. Apropiatii cuplului spun ca mutarea lor are legatura cu dorinta de a cunoaste mai bine consecintele uraganului. Perechea a achizitionat deja o locuinta de lux cu sase dormitoare si cinci bai in cartierul francez al orasului, astfel ca noul camin, evaluat la peste 3 milioane de dolari, nu pare sa fie foarte diferit de vasta proprietate detinuta de cele doua staruri la Hollywood. Casa din New Orleans a fost construita in 1830, are trei etaje, candelabre de epoca, o scara in spirala si o casuta pentru oaspeti. Cuplul spune ca a decis sa plece din Los Angeles pentru a avea mai multa intimitate, dar si pentru ca isi doresc ca Maddox, cinci ani, Zahara, doi, si micuta Shiloh, sapte luni, sa studieze la New Orleans. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.