PSD Bucuresti nu are in acest moment un lider, Sorin Oprescu demisionand de la sefia filialei dupa ce a pierdut alegerile pentru presedintia partidului. Functia detinuta de Oprescu este ravnita in acest moment de presedintele executiv al filialei Mar
PSD Bucuresti nu are in acest moment un lider, Sorin Oprescu demisionand de la sefia filialei dupa ce a pierdut alegerile pentru presedintia partidului. Functia detinuta de Oprescu este ravnita in acest moment de presedintele executiv al filialei Marian Vanghelie si de vicepresedintele Rodica Nassar. Pe de alta parte, Geoana a precizat ca lista candidatilor PSD pentru alegerea europarlamentarilor va fi stabilita de conducerea centrala, dupa ce va aplica un set de criterii asupra propunerilor pe care le vor formula organizatiile judetene ale partidului. Totodata, Geoana a declarat ca nu vede motive pentru ca actualii lideri ai grupurilor parlamentare ale partidului, Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, sa fie schimbati din functii. O decizie finala in acest sens va fi luata insa la inceputul sesiunii parlamentare. Intrebat de ziaristi daca va ramane in continuare lider al grupului PSD din Senat, Ion Iliescu, presedintele de onoare al partidului, a raspuns: "Probabil ca da". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.