"Inca din toamna stiam despre aceasta situatie, si am oferit domnului director si cursantilor o solutie provizorie, pana cand municipalitatea va solutiona problema. In baza raportului pe care noi l-am inaintat Primariei Capitalei, am confirmarea prim
"Inca din toamna stiam despre aceasta situatie, si am oferit domnului director si cursantilor o solutie provizorie, pana cand municipalitatea va solutiona problema. In baza raportului pe care noi l-am inaintat Primariei Capitalei, am confirmarea primarului general ca va fi achizitionat un nou imobil cu spatii special amenajate pentru un astfel de profil de activitate educativa. Pana atunci insa, am amenajat deja la Scoala 86 si Scoala 16 aproximativ 20 de clase pentru buna desfasurare a activitatii elevilor de la Scoala generala de muzica si arte plastice nr. 5", ne-a declarat, ieri, primarul Sectorului 3, Liviu Negoita.
Marian Banu, inspector de imagine la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti il considera vinovat pe directorul Scolii nr. 5 pentru situatia creata, intrucat el a fost atentionat din timp de retrocedarea imobilului. "Vom propune in Consiliul de Administratie al ISMB sanctionarea directorului care a creat haos in scoala", a precizat el. La randul sau, inspectorul scolar al Sectorului 3 recunoaste ca situatia este cunoscuta de cateva luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.