"Ati putut constata, contrar informatiilor pe care le-ati primit cu nonsalanta si lipsa de profesionalism din presa, ca avem capacitate, ca stim sa facem proiecte si sa le finalizam. Salariile profesorilor s-au platit intotdeauna integral si la timp.
"Ati putut constata, contrar informatiilor pe care le-ati primit cu nonsalanta si lipsa de profesionalism din presa, ca avem capacitate, ca stim sa facem proiecte si sa le finalizam. Salariile profesorilor s-au platit intotdeauna integral si la timp. In plus, s-au platit toate diferentele salariale rezultate in anii 2001-2004, deci Guvernul nostru are performanta", a spus Hardau. In continuare, ministrul a adus vorba despre autoturismul de lux recent achizitionat de minister. "Mesajul meu catre dumneavoastra, mai ales catre corpul profesorilor: trebuie sa aveti incredere in noi, sa aveti incredere chiar si in mine. Asa, ca o paranteza: zece laboratoare (scolare, n.r.) pot fi cumparate cu o masina pe care am cumparat-o eu. Vezi, Doamne, ce grijulii sunt! S-o luam si invers: peste 15.000 de laboratoare s-au echipat in acest an. Pana acuma nimeni nu s-a interesat de ce nu se echipeaza laboratoarele", a suspinat Hardau. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.