Nu mica le-a fost mirarea celor doua angajate al centrului de schimb valutar cand pustiul a intrat pe usa si le-a amenintat cu pistolul. "Banii sau va impusc!" a strigat copilul din fata lor. Speriate, Daniela G. si Marinela U., au apasat butonul de
Nu mica le-a fost mirarea celor doua angajate al centrului de schimb valutar cand pustiul a intrat pe usa si le-a amenintat cu pistolul. "Banii sau va impusc!" a strigat copilul din fata lor. Speriate, Daniela G. si Marinela U., au apasat butonul de panica, aflat sub tejghea. In cateva minute au aparut la fata locului echipajul de interventie al unei firme de paza si politistii. Oamenii legii l-au gasit pe copil razand, cu arma indreptate spre cele doua femei, sustin martori oculari. Dupa ce si-au dat seama ca minorul avea doar un pistol de jucarie, politistii l-au luat de guler si l-au dus la sediul Politiei Mangalia. Subinspector Sarmiza Fetcu, purtatorul de cuvant al IJP Constanta a declarat pentru ZIUA: "Minorul era internat la Centrul de plasament Negru Voda de unde fugise in urma cu doua saptamani. Le-a spus colegilor mei ca a vazut in filme cum fac gangsterii si a vrut sa faca si el la fel. Nu s-a depus reclamatie impotriva lui dar am sesizat Directia pentru Protectia Copilului". Alexandru face parte dintr-o familie dezorganizata cu zece copii. Politistii au gasit-o doar pe mama. Despre tatal micutului mama nu mai stie nimic de cand a parasit-o. Pustiul teribilist vagabonda, in ultima vreme, pe strazile orasului. Cel mai probabil, sustin politistii, el va fi reinternat la centrul de la Negru Voda.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.