Bloomberg a declarat ca dispozitivele de verificare a aerului din oras nu au inregistrat un nivel ridicat de gaze naturale. Circulatia feroviara in statele americane New York si New Jersey a fost partial restrictionata, luni, din cauza unor scurgeri
Bloomberg a declarat ca dispozitivele de verificare a aerului din oras nu au inregistrat un nivel ridicat de gaze naturale. Circulatia feroviara in statele americane New York si New Jersey a fost partial restrictionata, luni, din cauza unor scurgeri de gaze resimtite in zonele Manhattan si Hudson River. Compania locala de gaze a comunicat ca la reteaua de transport a combustibililor nu s-au inregistrat probleme. Politia a dat asigurari ca mirosul de gaze nu este nociv. Purtatorul de cuvant al Oficiului pentru Gestionarea Situatiilor de Urgenta a afirmat ca mirosul este resimtit din partea sudica a orasului pana in centru. Mirosul de gaz a condus luni la evacuarea anumitor cladiri si suspendarea circulatiei unui tren pentru navetisti. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.