Artavazd Karamyan, mijlocasul devenit liber de contract la 31 decembrie, s-a razgandit ieri, dupa ce duminica anuntase ca s-a inteles in proportie de 90% cu George Copos pentru o noua intelegere cu Rapid. "Deocadamta ce am primit din tara nu ma multu
Artavazd Karamyan, mijlocasul devenit liber de contract la 31 decembrie, s-a razgandit ieri, dupa ce duminica anuntase ca s-a inteles in proportie de 90% cu George Copos pentru o noua intelegere cu Rapid. "Deocadamta ce am primit din tara nu ma multumeste, asa ca voi astepta ofertele de la Hamburg si Livorno si apoi voi lua o decizie. Deocamdata nu pot sa spun unde voi evolua in retur", a spus mijlocasul armean, adaugand ca oferta lui Poli Timisoara este o varianta. "Am discutat cu domnul Iancu. Mi-a spus clar despre ce e vorba si ce contract poate sa-mi ofere. Poli e o varianta pe care o iau in calcul. Chiar daca e din provincie nu e deloc o echipa mai slaba decat Rapid sau decat celelalte formatii din Bucuresti. Aseara (n.r. - duminica seara) am mai avut o discutie cu domnul Zotta (n.r. - directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta), dar am refuzat din nou. Nu am mai discutat in ultima vreme cu domnul Copos, dar dansul ma poate chema oricand la negocieri", a adaugat Karamyan. Tot ieri, Marian Iancu a detaliat propunerea pe care i-a avansat-o fotbalistului. "Am discutat, i-am facut o oferta fixa, nenegociabila, care contine atat un salariu anual cat si o prima de instalare, avand in vedere ca este jucator liber. Contractul pe care i l-am oferit este unul obisnuit pentru Poli, nu este nimic extraordinar. Sincer, eu cred ca Rapid nu se va desparti de Karamyan. Cei de acolo stiu cat i-am oferit. Si avand in vedere ca noi nu suntem dispusi sa participam la o eventuala licitatie, Rapid poate depasi usor oferta noastra", a afirmat Iancu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.