Ionel Ganea a fost prezentat ieri oficial ca noul jucator al Rapidului, club la care revine dupa sase ani, insa conferinta de presa, care in asemenea cazuri este una banala, cu un fotbalist care promite ca va face si va drege, a fost una iesita di
Ionel Ganea a fost prezentat ieri oficial ca noul jucator al Rapidului, club la care revine dupa sase ani, insa conferinta de presa, care in asemenea cazuri este una banala, cu un fotbalist care promite ca va face si va drege, a fost una iesita din comun, pentru ca atacantul venit de la Dinamo a avut ceva de impartit cu presa, sarind in apararea patronului sau.
Ionel Ganea s-a transformat ieri in avocatul lui George Copos. La conferinta in care si-a prezentat tricoul cu numarul 19, pe care il va purta la Rapid, golgeterul campionatului s-a burzuluit la ziaristii care i-au pus intrebari, declarandu-se nemultumit de felul in care a fost reflectat transferul sau. Mai mult, Ganea i-a acuzat pe reporteri ca au ceva cu George Copos si ca de aceea nu agreeaza transferul sau in Giulesti, dupa ce acum cateva zile i-a criticat pe cativa dintre jucatorii care se afla in conflict cu patronul, printre care Buga si Maladarasanu. S-a enervat atunci cand a fost intrebat daca se teme ca va fi rezerva, asa cum a fost la Dinamo, promitandu-le ziaristilor ca va intoarce foaia, fiindca el a incercat sa aiba o relatie corecta cu presa, dar ca acest lucru nu se poate. In cele din urma a gasit si o declaratie normala: "Trebuie sa fiu pregatit sa fac fata concurentei, sunt pregatit sa fac fata concurentei si nu-mi este frica", a spus noul atacant rapidist. Apoi a zbarcit-o din nou: "La ce valoare are acum Rapidul, ii va fi greu sa se bata cu Dinamo si cu Steaua". Dupa ce a anuntat ca ar fi preferat sa nu ia parte la prezentarea lui Ganea, Razvan Lucescu, a explicat de ce l-a adus pe colericul atacant in Giulesti: "Ganea va aduce un plus Rapidului, speram ca ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele de a castiga Cupa Romaniei si de a ocupa locul doi. Pentru acest lucru aveam nevoie de Ganea". Razvan a mai spus ca ii pregateste psihic pe jucatori pentru presiunea pe care, cu siguranta ca o va pune in continuare George Copos. "In perioada de pregatire care incepe trebuie sa ne intarim in primul rand psihic si sa ne asteptam ca vom fi din nou singuri, ca vom fi poate din nou dezavantajati, asa cum s-a intamplat pana acum si ca va fi din nou o presiune suplimentara din partea patronului. Trebuie sa fim pregatiti sa trecem peste asta, pentru ca au fost cazuri cand n-am stiut sa gestionam astfel de momente, care in cele din urma ne-au costat cele doua meciuri din finalul turului",
Viorel Moldovan, un alt veteran din atacul Rapidului, a comentat cu umor venirea fostului sau coleg de la Nationala. "Nu ma sperie si nu m-a speriat niciodata concurenta. Am fost si sunt obisnuit cu astfel de concurenta. Cine e mai bun sa joace. Ca o gluma, o sa-l las pe Ionel sa se bata cu fundasii adversi, iar eu sa vin pe final de meci sa culeg roadele", a spus Moldovan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.