"Steaua este foarte mult dependenta de Dica, de realizarile lui, de postura in care joaca. In momentul in care ar pleca, probabil neavand un jucator de genul asta, am juca cu un al doilea varf sau cu trei varfuri, am fi o echipa mai agresiva poate si
"Steaua este foarte mult dependenta de Dica, de realizarile lui, de postura in care joaca. In momentul in care ar pleca, probabil neavand un jucator de genul asta, am juca cu un al doilea varf sau cu trei varfuri, am fi o echipa mai agresiva poate si mai dinamica si care sa fie mai putin concentrata pe jocul lui Dica. El este un jucator esential. La meciul cu Real, Emerson avea sarcina sa-l marcheze, la Lyon, Houllier s-a ridicat de pe banca si i-a spus lui Diarra sa-l marcheze pe Dica", a declarat Olaroiu. Acesta sustine ca Steaua nu are un jucator care sa-l inlocuiasca pe Dica. "Atunci cand este blocat si nu are o evolutie prea buna, echipa are de suferit. In Europa se cauta jucatori cu acest profil.
Plecarea unui jucator ca Dica nu avantajeaza pe nimeni. In cazul unei plecari, va trebui schimbat ceva in dinamica jocului, pentru ca nu avem un jucator care sa-l inlocuiasa. Nu ne-ar avantaja plecarea lui, dar trebuie sa tinem cont de viitorul lui, de viata lui si de strategia clubului, de factorul financiar. Daca va fi vandut, nu va fi pe un pret mic", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.