"Restructurarea Guvernului trebuie facuta. Am sustinut inca din vara anului trecut: este o obligatie pe care am avut-o inca de la inceputul guvernarii si este adaugata la ea si obligatia de a corela Guvernul pe care il avem cu ceea ce exista in UE",
"Restructurarea Guvernului trebuie facuta. Am sustinut inca din vara anului trecut: este o obligatie pe care am avut-o inca de la inceputul guvernarii si este adaugata la ea si obligatia de a corela Guvernul pe care il avem cu ceea ce exista in UE", a declarat liderul democrat Emil Boc, citat de Mediafax. "Noi am facut ce tine de noi. Am renuntat la doua functii de ministri de stat. Practic, acele functii inseamna inceputul procesului de restructurare din partea PD, asteptam ca si alti colegi din coalitie sa faca acelasi lucru si premierul sa vina evident in Parlament cu o propunere de restructurare a Cabinetului". Potrivit lui Boc, din punctul de vedere al democratilor, cele doua functii de minstru de stat care revin PD "sunt ca si desfiintate". Liderul UDMR, Marko Bela, s-a aratat de acord cu ideea restructurarii, dar a sustinut ca posturile de ministrii delegati detinute de catre reprezentantii UDMR Laszlo Borbely si Iuliu Winkler ar trebui sa se transforme in functii de ministrii cu portofolii. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.