Carlos Alberto Fernandes, goal-keeper-ul adus in iarna trecuta de la Boavista, pentru 600.000 de euro, va fi in cateva zile liber de contract. Prestatiile bune ale lui Cernea din finalul anului trecut si aducerea brazilianului Andrey Nazario Afonso a
Carlos Alberto Fernandes, goal-keeper-ul adus in iarna trecuta de la Boavista, pentru 600.000 de euro, va fi in cateva zile liber de contract. Prestatiile bune ale lui Cernea din finalul anului trecut si aducerea brazilianului Andrey Nazario Afonso au risipit orice sansa ca portughezul sa continue in Ghencea. Carlos poate pleaca fara ca Steaua sa ceara vreo suma de transfer, dar renunta la 180.000 de euro, salariul sau pana in vara anului 2008, atunci cand ii expira intelegerea. La Steaua, Carlos a incasat, intr-un an, 260.000 de euro: 120.000 din contract, plus 140.000 din prime.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, anuntase inca de duminica, la sosirea lui Andrey, ca a ajuns la intelegere cu portarul portughez pentru rezilierea pe cale amiabila a contractului. "In privinta lui Carlos, am cazut de acord si vom rezilia amiabil contractul. Saptamana viitoare va deveni jucator liber si va putea semna cu orice club din lume, fara ca Steaua sa incaseze vreun ban. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, raman la parerea ca este un portar extrem de talentat, dar au fost probleme pe care le cunoasteti si din pacate nu mai putem continua", a spus Stoica. Carlos a plecat la inceputul lunii decembrie din Romania si a aparat ultima oara pentru Steaua pe 17 octombrie, in meciul cu Real Madrid, scor 1-4, din etapa a 3-a a grupei E a Ligii Campionilor. Carlos a confirmat ieri, pentru cotidianul portughez "O Jogo", ca isi va rezilia contractul cu Steaua, iar apoi, impreuna cu impresarul sau, va discuta despre ofertele pe care le are. "Nu ma voi mai intoarce in Romania. Nu voi mai juca la Steaua!", a declarat Carlos. Acesta a precizat ca va discuta apoi cu impresarul sau despre optiunile de transfer. "Mai intai trebuie sa-mi reziliez contractul cu Steaua, pentru ca eu mai am un an si jumatate din acord. Apoi, impreuna cu impresarul meu, vom incepe sa discutam despre optiunile pe care le avem", a spus Carlos. Decizia portughezului a fost influentata si de amenintarea lui Gigi Becali, boss-ul din Ghencea declarand ca portarul risca rezilierea contractului pentru viata sa nesportiva. "Daca nu pleaca singur, ii desfac contractul pentru viata nesportiva. Intrunesc Consiliul de Administratie si-i desfacem contractul de joc", a declarat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.