Integrarea le schimba pana si manichiura romancelor. La saloanele de frumusete nu va mai putea fi folosita forfecuta, iar cuticula va putea fi indepartata numai cu ajutorul unei creme speciale. Nu e vorba de o cerinta a modei europene, ci de un proie
Integrarea le schimba pana si manichiura romancelor. La saloanele de frumusete nu va mai putea fi folosita forfecuta, iar cuticula va putea fi indepartata numai cu ajutorul unei creme speciale. Nu e vorba de o cerinta a modei europene, ci de un proiect al Ministerului Sanatatii. Desi folosesc deja noile metode, unii reprezentanti ai saloanelor de frumusete spun ca propunerile ministerului sunt exagerate. Patronii saloanelor de frumusete cred ca noile exigente ii vor sili sa majoreze preturile la aceste servicii. "Reglementarile Ministerului Sanatatii mi se par unele usor exagerate, cred ca ar trebui sa vina in intampinarea cerintelor clientelor pe care le avem. Avand in vedere consumul mai mare de produs la tipul acesta de manichiura si costurile vor fi mai ridicate. Sa speram ca si doamnele vor castiga mai bine si vor veni sa-si faca o manichiura mai scumpa", a declarat un patron de salon de cosmetica si coafura. In unele saloane de frumusete, manichiuristii au inceput deja sa lucreze dupa reguli noi, tocmai pentru a-si obisnui clientela. "Nu se mai taie cuticula cu forfecuta. Se inmoaie in crema calda, se impinge cuticula cu noile instrumente", a declarat Lenuta Oprea, manichiurista. Unele cliente sunt multumite de noua metoda de manichiura. "E o procedura simplificata, care imi creste confortul psihic. Nu voi fi contaminata in niciun fel de orice boala care se poate transmite pe aceasta cale", declara o clienta. Altele spun, insa, ca nu vor renunta la folosirea forfecutei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.