In perioada sarbatorilor de iarna, politistii au stat cu ochii pe cei care detineau petarde sau artificii. 14 dintre detinatorii de astfel de materiale pirotehnice s-au ales cu dosar penal numai in prima zi a anului 2007. Alti 22 au fost prinsi pe 31
In perioada sarbatorilor de iarna, politistii au stat cu ochii pe cei care detineau petarde sau artificii. 14 dintre detinatorii de astfel de materiale pirotehnice s-au ales cu dosar penal numai in prima zi a anului 2007. Alti 22 au fost prinsi pe 31 decembrie 2006. Cert este ca inasprirea pedepselor impotriva celor care folosesc petarde si artificii de mari dimensiuni a condus la o scadere vizibila a accidentelor cauzate de materialele pirotehnice. Anul trecut, de exemplu, au fost inregistrate 300 de evenimente de pe urma folosirii materialelor pirotehnice. Tot atunci, in perioada sarbatorilor, doua persoane au murit si alte 16 au necesitat ingrijiri medicale. Din fericire, anul acesta nimeni nu a fost ranit. In ultima zi a anului trecut au fost comise opt talharii si au avut loc 16 accidente de circulatie. Tot atunci, politistii le-au stricat petrecerea la cinci urmariti general. Acestia au fost prinsi si au petrecut Revelionul in arest.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.