Fundasul Dragos Parvu, in varsta de 19 ani, se va afla in aceasta saptamana in probe la echipa Bursaspor, la recomandarea mijlocasului Cornel Frasineanu, informeaza presa locala din Bursa. Potrivit sursei citate, Parvu este legitimat in prezent la Pr
Fundasul Dragos Parvu, in varsta de 19 ani, se va afla in aceasta saptamana in probe la echipa Bursaspor, la recomandarea mijlocasului Cornel Frasineanu, informeaza presa locala din Bursa. Potrivit sursei citate, Parvu este legitimat in prezent la Progresul Corabia, formatie ce evolueaza in liga a III-a din Romania. "Nu avem nevoie de un jucator pentru acea zona, dar daca este talentat si vom considera corespunzatoare cerintele sale, ne vom gandi sa il achizitionam", a declarat tehnicianul Engin Ipekoglu. Parvu ar putea deveni astfel al treilea jucator roman al echipei Bursaspor, dupa Frasineanu (foto) si Daniel Pancu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.