Spectatorii vor avea intrarea libera la meciul dintre echipele nationale ale Romaniei si Bulgariei, primul din grupa a treia de calificare in play-off-ul Campionatului European de handbal masculin din 2008, care va avea loc maine, la Constanta. Echip
Spectatorii vor avea intrarea libera la meciul dintre echipele nationale ale Romaniei si Bulgariei, primul din grupa a treia de calificare in play-off-ul Campionatului European de handbal masculin din 2008, care va avea loc maine, la Constanta. Echipa reprezentativa, antrenata de Lucian Rasnita (foto), s-a reunit ieri la Constanta, in vederea disputarii meciurilor din grupa a treia de calificare in play-off-ul Campionatului European din 2008. Organizatorii au decis sa lase intrarea libera la partida cu Bulgaria, care va incepe la ora 19 si va fi transmisa in direct de TV Sport, motivand ca este primul eveniment sportiv de anvergura la Constanta dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Nationala Romaniei se afla alaturi de Bulgaria, Georgia si Letonia in cursa pentru un loc in barajul CE din 2008, care se va disputa in dubla mansa (9-10 iunie si 16-17 iunie). Pentru calificarea in play-off-ul CE vor evolua 26 de echipe reprezentative, impartite in sapte grupe de calificare. La turneul final al CE din 2008 sunt calificate direct Norvegia, in calitate de tara organizatoare, Franta, detinatoarea titlului continental, castigat la CE din 2006 (Elvetia), urmate de Danemarca, Germania, Croatia, Rusia si Spania. Programul echipei Romaniei in grupa a 3-a de calificare este urmatorul: Romania-Bulgaria (4 ianuarie, ora 19, la Constanta), Bulgaria-Romania (7 ianuarie, ora 17, Gabrovo), Georgia-Romania (12 ianuarie, ora 15.30, Tbilisi), Romania-Georgia (14 ianuarie, ora 11, Constanta), Letonia-Romania (17 ianuarie, ora 19.30, Riga) si Romania-Letonia (21 ianuarie, ora 11, Constanta). La barajul CE din 2008 se califica prima clasata in grupa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.