Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat ca gruparea spaniola este interesata de achizitionarea francezului Franck Ribery, dar a recunoscut ca principala prioritate este aducerea unui fundas central, cum ar fi romanul Cristian Ch
Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat ca gruparea spaniola este interesata de achizitionarea francezului Franck Ribery, dar a recunoscut ca principala prioritate este aducerea unui fundas central, cum ar fi romanul Cristian Chivu (foto dreapta), de la AS Roma, informeaza Marca. "L-am auzit pe Pedja (n.r. - Pedrag Mijatovic, director sportiv la Real) spunand lucruri bune despre acest jucator francez, dar acum vad ca are in minte fotbalisti precum Alexis sau Chivu", a afirmat Calderon. Marca anuntase, la finalul anului 2006, ca oficialii de la Real se gandesc sa-l achizitioneze pe Ribery, in varsta de 23 de ani, una dintre revelatiile Cupei Mondiale, in cazul in care englezul David Beckham se gandeste sa plece de la gruparea spaniola. "Becks mi-a spus ca vrea sa ramana, lucru pe care si eu il doresc", a declarat Calderon, care i-a propus mijlocasului englez o prelungire a contractului pe doi ani, pana in 2009. Potrivit AFP, cotidianul AS scrie ca Real Madrid doreste sa pastreze 50 la suta din "drepturile de imagine" ale lui Beckham, in timp ce fotbalistul vrea 100 la suta. El ar putea pleca in Statele Unite ale Americii sau in Italia, mai ales ca antrenorul Fabio Capello il tine mai mult pe banca de rezerve. Decizia lui Beckham este asteptata luna aceasta. Pe de alta parte, directorul sportiv al lui AS Roma, Bruno Conti, a anuntat ca jucatorii Philippe Mexes, Cristian Chivu si Amantino Mancini isi vor prelungi contractele cu gruparea capitolina. "Aceste trei prelungiri de contracte sunt prioritare, am inceput deja sa discutam si sunt foarte multumit sa stiu ca toti trei vor sa continue la AS Roma", a afirmat Conti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.