"Pe 8 ianuarie voi fi la reunirea Stelei, cu orice risc. La Vaslui nu ma mai intorc niciodata. Normal sa fiu foarte suparat pe Porumboiu, cu care nu mai am ce discuta. Din o mie de comisii, o mie una imi dau dreptate si voi juca la Steaua", a spus Cr
"Pe 8 ianuarie voi fi la reunirea Stelei, cu orice risc. La Vaslui nu ma mai intorc niciodata. Normal sa fiu foarte suparat pe Porumboiu, cu care nu mai am ce discuta. Din o mie de comisii, o mie una imi dau dreptate si voi juca la Steaua", a spus Croitoru. Fotbalistul a explicat de ce este atat de vehement impotriva lui Porumboiu. "Acum doua luni ma facea in toate felurile, blatist, gras, iar acum se bate cu pumnul in piept ca are nevoie de mine si vrea mai multi bani decat suma prevazuta pentru reziliere. Ca sa nu mai spun ca vorbeste de suma minima de reziliere, si nu in dolari, ci in euro. Acum vedeti adevarata fata a lui Porumboiu. Intai sa isi aprecieze jucatorii. Sa se tina de cuvant si sa-mi dea banii munciti de mine pe sase luni. Mai are sa-mi dea o rata de contract", a afirmat Croitoru. Steaua a achitat clauza de reziliere de 550.000 de dolari, insa Porumboiu sustine ca nu a acceptat-o, deoarece in contract este prevazuta "o suma minima de reziliere de 550.000 de euro" si este nevoie de negocieri. Porumboiu a anuntat ca Dinamo a facut o oferta pentru Croitoru de 800.000 de euro. Impresarul lui Croitoru, Adrian Ilie, a declarat ca FC Vaslui nu poate impiedica transferul si i-a ironizat pe moldoveni spunand ca Steaua va achita cu 1000 de dolari mai mult decat clauza de reziliere. "Transferul este ca si perfectat. El poate sa esueze doar daca jucatorul nu vrea la Steaua. Clauza este clara: minim 550.000 de dolari. Dar, daca vrea mai mult, Porumboiu va primi 551.000 de dolari", a spus Ad. Ilie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.