La final de an, la moment de bilant, trebuie sa constat ca am avut parte de un 2006 absolut spectaculos in plan monden. Din pacate, spectaculosul a fost mai mult legat de impostorii care se invart prin zona aceasta, dar, din fericire, adevarurile car
La final de an, la moment de bilant, trebuie sa constat ca am avut parte de un 2006 absolut spectaculos in plan monden. Din pacate, spectaculosul a fost mai mult legat de impostorii care se invart prin zona aceasta, dar, din fericire, adevarurile care au iesit la iveala despre ei, gratie presei, le-au mazgalit imaginea intr-un asa hal, incat niciun ocean din lume nu-i mai spala de atata mizerie cata au in viata lor
As putea sa fiu ipocrita si sa spun ca-mi pare rau pentru ei! Ei bine, nu! Nu voi poza in zana cea buna, pentru ca e arhiplina lumea de ele si de falsitatea lor, asa ca nu prea mai este loc Si nici nu m-ar prinde o asemenea postura, in general, dar mai ales in epoca noastra, in care si zanele, fie ele cat de bune, s-ar acri total daca ar avea de-a face zilnic cu "minunatele" VIP-uri fabricate, in ultimii ani, la kilogram, si care, ca orice lucru facut in serie, sunt de duzina! Insipide, agramate, mincinoase, agresive!

Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.