Fotbalistul aradean Dumitru Copil a fost solicitat pentru un transfer la FC Brasov de catre presedintele gruparii ardelene, Dinu Gheorghe, dar a refuzat, urmand sa aleaga intre Celtic Glasgow si Heart of Midlothian. Copil spune ca a refuzat oferta fa
Fotbalistul aradean Dumitru Copil a fost solicitat pentru un transfer la FC Brasov de catre presedintele gruparii ardelene, Dinu Gheorghe, dar a refuzat, urmand sa aleaga intre Celtic Glasgow si Heart of Midlothian. Copil spune ca a refuzat oferta facuta de FC Brasov, optand pentru o stabilitate financiara. "Am avut o discutie cu Dinu Gheorghe, dar i-am explicat ca doresc sa joc in strainatate. Cred ca e mult mai important sa am conditii bune de pregatire si o stabilitate din punct de vedere financiar", a explicat internationalul de tineret, care va incasa in Scotia cate 1000 de lire sterline pe luna. Responsabilii de la CS Atletico Arad, la care mijlocasul in varsta de 17 ani este legitimat, negociaza in prezent cu oficialii gruparii scotiene Heart of Midlothian, care au venit cu o oferta mai buna decat cea de la Celtic Glasgow. Presedintele executiv al lui FC Brasov, Dinu "Vama", a obtinut insa transferul portarului Cristian Balgradean, de la CS Atletico Arad. Balgradean, care in toamna fusese imprumutat la Minerul Lupeni, in Liga a II-a, a fost oferit, in acesta iarna, conducerii clubului Jiul Petrosani, in schimbul sau patronul Alin Simota urmand sa finanteze introducerea gazului metan in Lupeni. Din cauza faptului ca n-au fost consultati in inedita tranzactie, oficialii lui Ateltico au intrerupt contractul de imprumut al jucatorului la Lupeni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.