Monica Mihaela Barbuletiu (PNL), director general al Societatii Feroviare de Turism, a fost numita in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Turism, dupa o perioada de sase luni in care institutia a fost condusa interimar de catre vicepres
Monica Mihaela Barbuletiu (PNL), director general al Societatii Feroviare de Turism, a fost numita in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Turism, dupa o perioada de sase luni in care institutia a fost condusa interimar de catre vicepresedintele Livia Sima si, ulterior, de un director. Monica Mihaela Barbuletiu, membra a Partidului National Liberal si sotia deputatului liberal Tiberiu Barbuletiu, a fost numita la conducerea ANT printr-o decizie semnata, ieri, de premierul Calin Popescu Tariceanu. Ea a declarat agentiei Mediafax ca numirea in functie a fost facuta la propunerea ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu. Ovidiu Iuliu Marian a fost demis de la conducerea ANT, in urma unei adrese a ministrului Radu Berceanu, catre premierul Tariceanu. Conducerea Autoritatii a fost asigurata, interimar, de catre vicepresedintele Livia Sima pana la inceputul lunii decembrie, cand acesta a fost demis pe motiv de incompetenta de catre premier, la propunerea ministrului de resort. Conducerea ANT a fost revendicata timp de mai multe luni atat de PNL, cat si de PD. In prezent, ANT este in subordinea Ministerului Transporturilor. Camera Deputatilor a aprobat in luna noiemebrie un proiect de act normativ care prevede transferul ANT la Cancelaria premierului. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.