Tudor a anuntat deja ca Bostina doreste sa plece de la Steaua, dar in strainatate, nu la FC Arges, singura echipa care s-a interesat oficial de fotbalist pana in acest moment. "Am vorbit cu Gabi si mi-a spus de interesul lui Dorinel Munteanu fata de
Tudor a anuntat deja ca Bostina doreste sa plece de la Steaua, dar in strainatate, nu la FC Arges, singura echipa care s-a interesat oficial de fotbalist pana in acest moment. "Am vorbit cu Gabi si mi-a spus de interesul lui Dorinel Munteanu fata de el, dar jucatorul nu vrea sa mearga la Pitesti. El vrea sa plece de la Steaua, dar in strainatate, nu la FC Arges", a declarat Tudor. Acesta a adaugat ca in acest moment are doua oferte pentru Bostina, una din Europa si una din Coreea de Sud. "Echipa europeana este din Franta si joaca in prima liga. Momentan, nu pot sa-i spun numele, dar dupa incheierea anului vom relua negocierile", a spus Tudor, care a precizat: "Nu am vorbit nimic cu Gigi Becali despre plecarea lui Bostina. Toate la timpul lor". Bostina a venit la Steaua in 2002 si are contract cu gruparea din Ghencea pana in vara anului 2007. Mijlocasul a mai jucat la Severnav Tr. Severin, Cimentul Fieni si Otelul Galati.
Dica este netransferabil
Tudor a mai spus ca cel mai ofertat jucator din Ghencea este Nicolae Dica, insa ofertele venite pentru "decar" sunt sub prea mici (cea mai interesanta este cea a lui Glasgow Rangers: 4.000.000 de euro pentru transfer, patru ani si jumatate de contract si salariu anual de 800.000 de euro pentru fotbalist). De altfel, Gigi Becali a anuntat ca Dica nu este de vanzare, fotbalistul urmand chiar sa primeasca, in ianuarie, o propunere de prelungire a contractului, pana in vara anului 2010, pentru un salariu anual de 250.000 de euro. Ieri, presa franceza a anuntat ca Dica este dorit si de OSC Lille. "Internationalul roman este curtat de multe cluburi europene. Lille intentioneaza sa il achizitioneze in vara, dar vazand agitatia in jurul romanului, gruparea franceza si-a devansat cu sase luni obiectivul. Competitia este dura, deoarece Dica este dorit si de Bordeaux, Aston Villa, Portsmouth, AEK Atena sau Fiorentina", a scris presa din Hexagon.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.