"Va fi un spectacol complet, deosebit fata de ceilalti ani", a afirmat, ieri, primarul general Adriean Videanu. Accesul bucurestenilor este gratuit. Mai putin la bucatele traditionale ce se vor gasi in "corturi civilizate", amplasate in Piata, care v
"Va fi un spectacol complet, deosebit fata de ceilalti ani", a afirmat, ieri, primarul general Adriean Videanu. Accesul bucurestenilor este gratuit. Mai putin la bucatele traditionale ce se vor gasi in "corturi civilizate", amplasate in Piata, care vor putea fi cumparate la "preturi de bun-simt" de petrecaretii din strada.
Pana aproape de miezul noptii vor urca pe scena formatiile Suie Paparude, DJ Project, Animal X, Proconsul, Night Loosers, Mihai Traistariu, Voltaj, Iris, Directia 5, Holograf si castigatoarea Eurovision 2005 - Ruslana. La miezul noptii, vom avea parte de un discurs prezidential, urmat de un spectacol de lumini, lasere, artificii si confetti. Petrecerea va continua cu ansambluri de muzica populara, Stefan Hrusca, Gheorghe Zamfir si Orchestra Nationala de Folclor, spectacolul urmand sa se incheie in jurul orei 2.30. "Este o investitie de un milion de euro pentru un spectacol deosebit", a spus Videanu. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.