Parlamentul Romaniei isi deschide portile, in perioada 1-5 ianuarie 2007, tuturor celor care vor dori sa-l viziteze, in cadrul actiunii "Parlament Deschis", ce marcheaza momentul aderarii la Uniunea Europeana. "Un asemenea demers are menirea de a ap
Parlamentul Romaniei isi deschide portile, in perioada 1-5 ianuarie 2007, tuturor celor care vor dori sa-l viziteze, in cadrul actiunii "Parlament Deschis", ce marcheaza momentul aderarii la Uniunea Europeana. "Un asemenea demers are menirea de a apropia cetateanul de institutia parlamentara", a explicat Secretarul General al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu. Programul de vizitare este pentru luni, 1 ianuarie 2007, intre 14.00 -18.00, iar de marti pana vineri, intre 10.00 - 16.00. Accesul in cladire se face pe la intrarea C1 - fatada dinspre Piata Constitutiei. Turul Palatului Parlamentului va fi gratuit, vizitatorii putand de asemenea sa fotografieze si sa filmeze interioarele fara a li se percepe vreo taxa. Pot fi vizitate, cu acelasi prilej, o expozitie cu tema "Integrarea vazuta prin ochii copiilor" si o expozitie de Monitoare Oficiale. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.