Familia fostului subprefect de Iasi, Florin Ungureanu (foto), a dat ieri publicitatii mesajul de adio al acestuia, inregistrat inainte ca el sa-si puna capat zilelor. Mesajul se adreseaza in special sotiei sale si fiului sau din prima casatorie, reco
Familia fostului subprefect de Iasi, Florin Ungureanu (foto), a dat ieri publicitatii mesajul de adio al acestuia, inregistrat inainte ca el sa-si puna capat zilelor. Mesajul se adreseaza in special sotiei sale si fiului sau din prima casatorie, reconstituind ultimele minute din viata sa, in care explica de ce a ales sa se sinucida. "Iubita mea, imi cer iertare ca fac gestul asta. Intotdeauna am fost un om puternic, care mi-am condus simturile, si nu numai atat. Am facut tot ce-am vrut cu viata mea. Am fost dignosticat cu cancer limfatic si crede-ma pe cuvant ca nu pot sa te incarc cu mine, cu o boala atat de grava, care sa duca la o viata de asta, chinuita, a lui Eva (fetita sa in varsta de cateva luni) si a celor ca tine. Te rog din tot sufletul sa ai grija de Dragos (baiatul din prima casatorie) sa afle ca ceea ce s-a intamplat acum nu a fost o slabiciune si nu am fost slab ca barbat", au fost cateva din ultimele cuvinte ale fostului subprefect. Pe fundalul inregistrarii se aude cum acesta scoate arma de vanatoare dintr-o cutie de metal, o asambleaza si apoi o incarca. Potrivit NewsIn, procurorii care instrumenteaza cazul mortii fostului functionar au inchis dosarul, in urma aparitiei acestei inregistrarii care confirma astfel varianta suicidului. Pe de alta parte, medicii nu au confirmat inca daca fostul subprefect suferea intr-adevar de cancer ganglionar si urmeaza ca astazi sa dea publicitatii rezultatele finale ale analizelor acestuia. Florin Ungureanu si-a pus capat zilelor in seara de 19 decembrie, intr-o anexa a locuintei sale din cartierul Galata, unde s-a impuscat in cap cu arma sa de vanatoare. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.