Fotbalistul vrea un teren vindut la solduri de CJ Timis pentru a construi un complex sportiv.

Dorit la Poli Timisoara, Cosmin Contra a promis ca va face si investitii in orasul de pe Bega in cazul in care transferul de la Getafe se va
Fotbalistul vrea un teren vindut la solduri de CJ Timis pentru a construi un complex sportiv.

Dorit la Poli Timisoara, Cosmin Contra a promis ca va face si investitii in orasul de pe Bega in cazul in care transferul de la Getafe se va materializa. Contra a facut o oferta CJ Timis, in care solicita un teren pe care vrea sa construiasca un complex sportiv. Terenul, care are o suprafata de patru hectare, se afla in comuna Giroc, limitrofa orasului Timisoara. Firma lui Contra a inaintat o oferta in valoare de 5 euro/mp, bani care sa fie platiti anual, pe intreaga perioada a concesionarii, care se intinde pe 49 de ani. Dupa modelul lui Paul Codrea, Contra intentioneaza sa construiasca un complex sportiv alcatuit din terenuri sintetice si naturale, sala de sport si terenuri de tenis. Fotbalistul roman urmeaza sa primeasca un raspuns la inceputul anului viitor, dupa ce va avea loc o intrunire a CJ Timis care va lua in discutie oferta firmei Contra Investment Group. Prima reactie a unor membri ai CJ Timis a fost de refuz, considerind pretul oferit de firma lui Contra ca fiind prea mic. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.