Belcea, final la Ateneu
Astazi, la ora 19.00, la Ateneul Roman va avea loc ultimul recital din acest an sustinut de Cvartetul Belcea in cadrul rezidentei prestigioasei formatii londoneze la Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti, even
Belcea, final la Ateneu
Astazi, la ora 19.00, la Ateneul Roman va avea loc ultimul recital din acest an sustinut de Cvartetul Belcea in cadrul rezidentei prestigioasei formatii londoneze la Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti, evenimentul fiind organizat de Institutul Cultural Roman. Din cvartetul condus de Corina Belcea, violonista de origine romana, mai fac parte Laura Samuel - vioara, Krzysztof Chorzelski - viola si Antoine Lederlin - violoncel, reprezentanti de marca ai noii generatii de muzicieni din Marea Britanie, invitata fiind pianista Mihaela Ursuleasa. Programul cuprinde lucrari de Schubert, Ravel si Schumann. (M.A.)
Grigorescu si "Artele martiale"
Pictorul Ion Grigorescu deschide astazi seria de intalniri din "Arte martiale", un proiect de dezbateri, intalniri, polemici, confesiuni si proiectii cu artisti romani contemporani, organizat de ICR. Ion Grigorescu este pictor, fotograf, autor de performance, pictor de biserici, artist video, contestatar al regimului si sistemului comunist, critic al societatii consumiste de azi. Moderatorul intalnirii este Erwin Kessler, in deschidere urmand sa vorbeasca presedintele ICR, Horia Roman Patapievici. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.