Dinamo nu mai pierde timpul si incepe sa-si contureze lotul cu care va ataca, cel mai probabil, viitoarea editie a UEFA Champions League. In ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume de fotbalisti doriti in "Groapa", insa conducerea "cainilor rosii
Dinamo nu mai pierde timpul si incepe sa-si contureze lotul cu care va ataca, cel mai probabil, viitoarea editie a UEFA Champions League. In ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume de fotbalisti doriti in "Groapa", insa conducerea "cainilor rosii" prefera sa poarte negocieri fara a face prea multe valuri. Ieri, Dinamo a reusit primul transfer: bosniacul Vranjkovic, de la Pandurii, pentru care va plati 250.000 de euro, plus trei jucatori, Tames, Baltoi si Scarlatache, plus prelungirea imprumuturilor la gruparea gorjeana pentru Dedu si I. Iordache.
Surse din cadrul clubului spun ca aspiratiile lui Rednic sunt dintre cele mai indraznete. Astfel, pe primul loc al listei inaintate conducerii de catre antrenor se afla Bogdan Lobont, portarul de la AC Fiorentina. Gruparea italiana s-a inteles cu Dinamo pentru suma de transfer, una de aproape 750.000 de eruo, insa "Lobby" nu vrea sa renunte la salariul de 800.000 de euro. "Putem sa-i dam pana in 300.000 de euro pe an, dar trebuie sa inteleaga ca alaturi de Dinamo poate juca in Liga Campionilor si isi poate relansa cariera la Nationala", spune Borcea. Alte nume importante aflate pe lista lui Rednic sunt timisorenii Plesan si Emeghara. Primul a mai trecut pe la Dinamo si a ajuns la "Poli" pentru un milion de euro. Timisoara a platit doar 500.000 de euro pana in prezent si ar putea renunta la jucator daca Dinamo ii returneaza acesti bani, plus 200.000 de euro, suma cheltuita cu salariul lui Plesan si cu recuperarea acestuia de la Bologna. Nigerianul, adus de la Partizan Belgrad pentru 700.000 de euro, este cotat la 1,5 milioane de euro, si are sanse mari de a ajunge in "Groapa", mai ales daca Dinamo il va ceda pe Pulhac, fie la Inter Milano, fie la Espanyol Barcelona, cluburi care sunt gata sa plateasca 2,5 milioane de euro pentru fundasul stanga. De asemenea, Rednic a confirmat si interesul pentru Gustavo Ferrari, un atacant peruan de 28 de ani, de la Sporting Cristal. In ceea ce priveste eventualele plecari, Rednic a anuntat ca Predescu si Codreanu au fost imprumutati la Gloria Bistrita, pana la finalul acestui campionat, iar Galamaz ar putea ajunge, tot sub forma de imprumut, la Unirea Urziceni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.