Adrian Mutu a declarat duminica seara ca nu poate avea obiective personale, singura sa tinta in acest sezon fiind salvarea de la retrogradare a lui AC Fiorentina, informeaza agentia Datasport.
"Nu pot avea obiective personale atata timp cat joc
Adrian Mutu a declarat duminica seara ca nu poate avea obiective personale, singura sa tinta in acest sezon fiind salvarea de la retrogradare a lui AC Fiorentina, informeaza agentia Datasport.
"Nu pot avea obiective personale atata timp cat joc intr-o echipa formata din 11 fotbalisti. Avem un obiectiv comun: salvarea de la retrogradare. Vreau sa ajut Fiorentina sa se salveze de la retrogradare", a spus Mutu. Trupa "Viola" se afla in acest moment pe primul loc neretrogradabil, dupa ce a inceput sezonul cu un handicap de 15 puncte, din cauza scandalului de anul trecut din Serie A. Internationalul roman a afirmat ca este pentru prima oara in cariera sa cand este golgeterul unei echipe, el avand noua reusite, cu doua mai putine decat liderul din Italia, Francesco Totti. "Pentru prima oara in cariera sunt golgeterul unei echipe. Sezonul trecut Fabio Capello ma folosea mai mult mijlocas la Juventus, cand dorea sa-i odihneasca pe Camoranesi sau Nedved. Am acceptat situatia deoarece voiam sa joc intr-o echipa mare. Insa, la Fiorentina ma simt excelent si antrenorul Cesare Prandelli stie sa ma puna in valoare", a spus "Briliantul". Mutu s-a declarat convins ca Luca Toni, golgeterul de anul trecut din Serie A si partenerul sau din atacul Fiorentinei, va marca mai multe goluri decat el in acest sezon. "Incepem sa ne simtim bine impreuna. Eu vad spatiile pe care el le creaza si profit de faptul ca nu jucam in linie. Cu siguranta Toni va marca mai multe goluri ca mine", a declarat Mutu. Apoi a trecut pe scurt in revista cariera sa: "Cand eram la Inter aveam doar 20 de ani. Nu puteam face mai mult tinand cont ca in lot erau Roberto Baggio, Alvaro Recoba, Ivan Zamorano, Christian Vieri si Ronaldo. Am facut bine ca am plecat. La Londra am gresit. La Torino am jucat 22 de partide titular din totalul de 32 si pot spune ca a fost o experienta pozitiva. La Florenta ma simt bine, avem un proiect bun si un presedinte ambitios", a incheiat Mutu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.