Curtea de Arbitraj a Fotbalului, instanta suprema de judecata in intrecerea interna, nu a luat ieri nici o decizie in disputa dintre actualii sefi ai lui Poli Timisoara si Claudio Zambon, pentru palmaresul, sigla si numele echipei alb-violete, amanan
Curtea de Arbitraj a Fotbalului, instanta suprema de judecata in intrecerea interna, nu a luat ieri nici o decizie in disputa dintre actualii sefi ai lui Poli Timisoara si Claudio Zambon, pentru palmaresul, sigla si numele echipei alb-violete, amanand verdictul pentru maine. Cetateanul italian, care patroneaza o echipa in Divizia C cu acelasi nume, a obtinut de la Tribunalul de Arbitraj sportiv de la Lausanne dreptul de folosire a acestora si au somat FRF ca pana pe 5 ianuarie 2007 clubul patronat de Marian Iancu sa faca schimbarile care se impun.
La judecata de ieri au participat si aproape 100 de suporteri ai lui Poli, care au sustinut cauza lui Marian Iancu. "Ne-am saturat ca decizia sa se amane. Vrem sa obtinem ce ne apartine" si "Poli suntem noi", scria pe bannerele afisate de acestia in fata sediului FRF. Fanii sositi de dimineata in Bucuresti au obtinut autorizatie de la Primaria Generala pentru organizarea mitingului intre orele 11 si 14.
Cristi Brancovan, unul dintre liderii galeriei lui Poli, a declarat ca prin miting vor sa impulsioneze solutionarea cazului referitor la palmaresul gruparii banatene. "E un prim demers al nostru. Am incercat pana acum sa ne pastram calmul, dar am considerat ca trebuie sa impulsionam solutionarea acestui caz care se amana nejustificat fara ca probele sa poata fi prezentate si luate in considerare. Am vrut sa tragem un semnal de alarma. Clubul nu e implicat cu nimic in organizarea acestui miting. Pana acum s-au judecat doar pe probele lui Zambon, care detine un act in fals. Denumirea si marca au fost intotdeauna in Timisoara, numai ca pana acum conducerea nu a fost interesata de acest lucru", a explicat liderul "Commando Viola".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.